Even voorstellen...
Wie ben ik?!? Mijn naam is Mira, getrouwd en moeder van 2 prachtige dochters Lynn en Evi.
In 2015 de knoop doorgehakt en gestopt met werken na de komst van onze 2de dochter. 
Na meer dan een jaar genieten van onze 2 meiden begon het toch wel te kriebelen om iets te doen voor mezelf. 
Niet meer voor een baas maar mijn hobby omzetten in wat uurtjes eigen baas spelen. 
Ik vind het heerlijk om betaalbare haarspeldjes haar accessoires te maken met mijn eigen twist .

Het zelf maken, daar kan ik echt mijn energie in kwijt. Super leuk om al die mooie speldjes, haarbandjes, clipjes en schuifjes te maken. Zo leuk om te doen.

Zoveel ideeen. Zoveel dromen. Zoveel te maken.
Ik hoorde vaak oh wat hebben je meiden leuke speldjes in de haartjes en dacht hier kan ik wel iets mee gaan doen. Dus ben ik begonnen om hobbymatig een eigen shopje op te zetten. Wat ik zie, wat ik leuk vind, waarvan ik denk dat er vraag naar is of naar kan zijn bestel ik of maak ik, vaak maar een klein aantal. Weg is weg. Het loopt, het groeit en we gaan vooruit. Nieuwe ideeen, vooruit denken en gaan. Ondertussen zijn we al weer even van start, en komen er ook langzaam wat verkooppunten bij, staan we bij een aantal leuke shop in shops en hebben we op de leukste marktjes gestaan. En zo zijn de paar uurtjes veranderd in tig uurtjes. En zijn we hier dagelijks wel wat uurtjes mee kwijt.

Geen massa maar leuke uniek handgemaakte clipjes. Altijd iets anders, altijd nieuw, hip & fris. 
Voor alle  blije meisjes (en mama's) met mooie haartjes.


Ga ik hier rijk van worden? Absoluut niet, al hoop ik het wel en doen we ons best om er voor te gaan, de doelen steeds iets hoger te maken, meer, groter en eigenlijk zoveel wensen. Dus gaan we voor een grote winkel en zoveel dromen en wensen die door mijn hoofd gaan. Maar gelukkig ben ik er zeker mee. Ja het geeft zoveel energie.
Heerlijk het zoeken, het regelen, van iedere bestelling een cadeautje maken en dan de blije gezichten. En we zien wel wat de toekomst ons brengt.

Droom niet je leven, leef je droom.

MevrouwtjeKoekepauwtje mijn eigen bedrijfje, mijn droom die ik niet droom maar uitvoer.
Blijven dromen.

Liefs Mira van MevrouwtjeKoekepauwtje

 

Update: juni 2021

Stil zitten gaat me niet goed af. En vaak lukt dit niet en ben ik altijd wel bezig. We zien dan ook overal wel ideeen in, onze eigen twist op een idee op hoe we iets gaan aanpakken. Doorgroeien met een extra tak, nieuwe website, rust en meegaan met de ideeen van nu. 
We gaan nog altijd met heel veel plezier aan het werk. Maken alle bestellingen tot een cadeautje en doen we erg ons best.

 

 

 

© 2016 - 2021 MevrouwtjeKoekepauwtje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel