Belangrijk/veiligheid:
Haaraccessoires van MevrouwtjeKoekepauwtje: Let op, het gaat om baby’s en kleine kinderen en de verantwoordelijkheid ligt natuurlijk te allen tijde bij de ouders om die nauwlettend in de gaten te houden. Mocht uw baby of kindje ermee gaan 'spelen' en er is enige vorm van twijfel bij het gebruik van het product, hou het product dan buiten het bereik van uw baby/kindje! Onze speldjes zijn niet geschikt voor gebruik door kinderen  jonger dan 3 jaar zonder toezicht. 

Mevrouwtje-Koekepauwtje is in geen geval aansprakelijk voor schade of enige vorm van letsel ten gevolge van de gekochte producten..


Verzending:

  • Pakketjes binnen Lage Zwaluwe worden thuis bezorgd als de betaling vooraf is bijgeschreven via ons betaal systeem van KLARNA.
  • Bezorgkosten brievenbus pakket vaste prijs van €3.99 
  • Bezorgkosten pakket post vaste prijs van €6.99 
  • Ophalen is gratis.
  • Verzenden aangetekend en verzekderd €8,99. Verzekerd tot €50,00 Euro, 
  • Bestellingen binnen en buiten de EU graag in overleg. 
  • Ophalen kan natuurlijk ook, zodat er bij afhalen betaald kan worden. Hiervoor maken we een ophaal moment. Betaling kan via voorafovermaken, pin of contant.

Waarom geen gratis verzenden bij MevrouwtjeKoekepauwtje? Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden moeten betaald worden. Door ons of door de klant. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door in de standaard verkoopprijs van alle producten. We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken. En dus geen verzendkosten rekenen zoals meestal gebeurt bij andere webwinkels.
Wij hebben er voor gekozen om onze artikelen niet duurder te maken om deze kosten dekken, dit gebeurd wel bij de meeste webwinkels. 
Dit vinden wij echter oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bij ons bestellen dus gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend. Verzendkosten zijn nu eenmaal duur daarom is bij ons ophalen gratis. 

 


Let op!

Mevrouwtjekoekepauwtje is niet verantwoordelijk voor het zoek raken van pakketjes  tijdens verzending. Alleen pakketjes/pakketten die per aangetekende post worden verzonden, zijn verzekerd tegen diefstal en verlies. Mocht je je pakket willen laten verzenden per aangetekende post, dan dien je dit bij de bestelling kenbaar te maken bij opmerkingen. De kosten hiervan komen voor rekening van de klant.


Betaling:

Betalen kan via ons betaalsysteem Klarna.
iDEAL, VISA en achteraf betaling.

Betalen bij ophalen: Je betaal bij ophalen met contant of via een pin transcatie. U ontvangt van ons een mail wanneer de bestelling klaar staat om op te halen. Betalingen vooraf overmaken, gepast in contanten of via pin.

Betalen met pin: dit is alleen mogelijk bij betalen bij ophalen of op locatie (zoals markten)


Persoonsgegevens:

Wat doen wij met uw gegevens Privacy Policy.
Wij slaan uw gegevens uitsluitend op voor onze eigen administratie.
U heeft vertrouwen in ons. wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Welke gegevens verzamelen we als u onze website gebruikt? Door gebruik te maken van onze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. MevrouwtjeKoekepauwtje respecteert de privacy van de gebruikers van haar site. Wij zorgen er voor dat de persoonlijke informatie die u ons toevertrouwt vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen nooit uw gegevens verstrekken aan derden.
Wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief vragen we u om persoonsgegevens. Deze gegevens worden ook uitsluitend gebruikt voor onze nieuwsbrief. 

Wat doet mevrouwtjekoekepauwtje met uw persoonsgegevens?
Uw adres, telefoon en mail gegevens en uw aankoop gegevens?

Deze gegevens moeten wij wettelijk 7jaar bewaren voor inzage overheid. Maar deze gegevens vernietigen wij en vervallen na 7jaar na uw laatste aankoop. Uw gegevens gebruiken wij om uw bestellingen te kunnen verwerken en verzenden, denk hierbij aan track-trace gegevens, bij klachten, reserveringen en de afhandeling van de bestelling. Wij gebruiken uw gegevens voor het versturen van onze nieuwsbrief die u alleen zelf kan aanvinken. Wij gebruiken uw gegevens voor onze eigen administratie. Onze administratie verwerken wij vanuit een beveiligde omgeving. Wij zullen nooit uw gegevens openbaar maken of enige vorm van verkoop of reclame doeleinden.

Er is veel te doen om de persoonsgevens, eerlijk is eerlijk je gegevens moet je overal invullen, doorgeven of kenbaar maken. Daarom willen we het zo veilig mogelijk houden. Wij doen niks zonder overleg met onze klant!

Kies je voor track en trace dan moeten wij uw gegevens verwerken bij post.nl hiermee gaat u akkoord zodra u kiest voor deze verzendmethode.
Kies je voor ons betaal systeem van Klarna dan moeten wij uw gegevens verwerken via Klarna u gaat dan akkoord met de voorwaarden wanneer u deze aanvinkt bij het betalen. Wanneer u de betaling voldoet met Klarna gaat u accoord met de privacy policy van Klarna en gaat akkoord met het verwerken van uw persoonsgegevens.


BTW:

Alle prijzen zijn in euro's per stuk of per setje. De prijzen zijn met 0%BTW. 
Wij maken gebruik van de KOR is een btw-vrijstelling. Factuur vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB


Inleveren cadeaubon!!

Wat leuk, een cadeau bon gekregen, deze wil je nu graag inleveren. Volg de volgende stappen een aandachtspunten en het gaat helemaal goed komen. Wanneer je er niet aan uitkomt laat het ons weten we helpen je graag.

Hoe werkt het!!
Als eerste niks moet, de bon blijft 2jaar geldig. Hou wel zelf de datum van uw bon in de gaten. 
Zoek leuke spulletjes en plaats deze in je winkelmand.
Vul bij het afrekenen de bon(kortings) code in.
En rond de bestelling af.
Eventuele verzendkosten mogen ook van de bon afgehaald worden. 

Paar regels rond het inwisselen!!!
Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld.
Geen geld of nieuwe cadeaubon terug op inlevering cadeaubon. De bon moet in 1 keer verzilderd worden of neem vooraf contact met ons op zodat wij de bon kunnen splitsen in meerdere bedragen. 
De code is eenmalig te gebruiken.
Niet persoonsgebonden, bij verlies wordt er geen nieuwe code uitgeleverd.
Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van de cadeaubon wordt ontzegd.
Heb je vragen of opmerkingen over het gebruik van de cadeaubon(nen) of problemen bij het inwisselen laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten en we gaan je helpen, mail ons.

MevrouwtjeKoekepauwtje
Algemene voorwaarden.

Hieronder vind je informatie tot betrekking tot verzenden/betalen/veiligheid.
Wanneer je een bestelling plaatst in de webwinkel ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestellen:
Na het plaatsen van je bestelling in de webshop ontvang je een automatische mail in je mailbox. Geen mail ontvangen nadat je een bestelling geplaatst hebt? Misschien is de mail in je spam/junk mail map terecht gekomen of je mail adres niet correct ingevuld. Stuur ons anders even een mailtje.
Controleer je adres goed! Kloppen je gegevens niet dan bestaat de kans dat je pakketje op een verkeerd adres terecht komt!
Bestellingen worden op volgorde van ontvangen betaling in behandeling genomen. Reserveren kan alleen in overleg.

Verzending:
Pakketjes binnen Lage Zwaluwe worden thuis bezorgd als de betaling vooraf is bijgeschreven.
Pakketjes buiten Lage Zwaluwe worden verstuurd. Brievenbus post vaste prijs van €3.99!
Bezorgkosten van grote of zware artikelen worden apart berekend, dit staat vermeld bij artikel omschrijving.
Ophalen kan natuurlijk ook, zodat er bij afhalen betaald kan worden. Kies in het betaal menu voor: Betalen bij ophalen. Betalingen kunnen gepast contant (geen wisselgeld voorradig) of via pin worden voldoen.
Mevrouwtjekoekepauwtje is niet verantwoordelijk voor het zoek raken van pakketjes tijdens verzending. Alleen pakketjes/pakketten die per aangetekende post worden verzonden, zijn verzekerd tegen diefstal en verlies. Mocht je je pakket willen laten verzenden per aangetekende post maak dit kenbaar bij "opmerkingen" tijdens het bestelproces. De kosten hiervan komen voor rekening van de klant en zullen later gefactureerd worden, hierop volgt een betaal-link of verzoek tot overmaken voor de eventuele extra kosten.
Verzending naar het buitenland, maak dit vooraf kenbaar. Eventuele extra verzendkosten zullen later aan de klant gefactureerd worden, hierop volgt een betaal-link of verzoek tot overmaken voor de extra kosten.

Betaling:
Alle prijzen zijn vermeld in euro`s en per stuk. De prijzen zijn met een btw tarief van 0%. Wij maken gebruik van de KOR dit is een btw-vrijstelling.
Betalen vind plaats met ons betaal systeem van Klarna, wanneer je een bestelling afrond ga je akkoord met de voorwaarden van MevrouwtjeKoekepauwtje en tevens ook met de voorwaarden van Klarna en de bestelling met koop/betaal verplichting. Bij problemen of niet niet soepel lopen van een bestelling laat het ons weten. Eventuele kosten die gemaakt worden wanneer de betaling uitblijft bij Klarna zijn niet te verhalen bij MevrouwtjeKoekepauwtje. Zodra de bestelling is afgerond bij mevrouwtjekoekepauwtje neemt Klarna de betaling over. Bij vragen raadpleeg de klantenservice van Klarna.

Klachten:
Klachten kunt u altijd doorgeven via mevrouwtjekoekepauwtje@gmail.com.
Ik zal mijn best doen om hier een oplossing voor te vinden.
Hou wel rekening met hygiëne van het artikel met retour nemen!
Ben je niet tevreden met het artikel of voldoet het niet aan je verwachting neem dan contact met me op!
Langs komen om het artikel te ruilen kan altijd in overleg!
Samen komen we hier wel uit! Dit kan binnen 14 dagen na aankoop/bevestiging/ontvangst van bestelling!

Bezorgen:
Als het bedrag van uw order is bijgeschreven versturen we doorgaans uw bestelling binnen 24uur.
Bestel je op vrijdag na 15uur, zaterdag of zondag dan zal de bestelling maandag pas verwerkt worden en verzonden.
Bestel je op maandag tot vrijdag dan doe ik mijn best dit diezelfde dag te verzenden.
Hou rekening met diverse banken en transactie tijden.
Kan me voorstellen dat je net op het laatste moment toch nog iets nodig heb. geen paniek stuur me vooraf even een berichtje en we zoeken naar een oplossing, zoals een betaal link via Ideal uw betaling is dat direct door onze bank ontvangen en kunnen de spullen direct verzonden worden.
In 9 van de 10 pakketjes zal dit dan de volgende (werk/bezorg) dag geleverd worden afhankelijk van post.nl

Retouren:
Niet helemaal blij met je aankoop?
Ik ga het voor je oplossen.
Retourvoorwaarden bij mevrouwtjeKoekepauwtje
Je hebt 14 dagen om aan te geven dat je wil retourneren.
Het artikel is, indien mogelijk, in de originele verpakking.
Het mag niet gedragen zijn.
Je dient zorgvuldig om te gaan met het artikel dat je retour wil sturen.
Stuur het artikel met alle geleverde toebehoren terug.
Artikelen die je niet kunt retourneren zijn:
Digitale cadeaubonnen.
Oorbellen (dit ivm hygiëne)
Fysieke cadeaubonnen en -kaarten
Goed gekeurde opdrachten.
Wat kost retouren?
Lage Zwaluwe: Hier rekenen we geen retour kosten.
Buiten Lage Zwaluwe: Ik zal dan het pakketje laten ophalen of een verzendcode via de mail toesturen. De kosten van retour sturen zal per afhandeling beoordeeld worden en eventueel verrekend worden met het aan u te retouren factuur bedrag.
Afhandeling gaat via de mail, u kunt gebruik maken van het contact formulier. Vermeld altijd uw factuurnummer in uw mail!
Verkeerd of een kapot artikel ontvangen?
Je hebt 14 dagen om aan te geven dat je wil retourneren.
Het artikel is, indien mogelijk, in de originele verpakking.
Je dient zorgvuldig om te gaan met het artikel dat je retour wil sturen.
Stuur het artikel met alle geleverde toebehoren terug.
Lage Zwaluwe: Hier rekenen we geen retour kosten.
Buiten Lage Zwaluwe: Ik zal dan het pakketje laten ophalen of een verzendcode via de mail toesturen (in overleg)
Mailen kan altijd, verkeerd, kapot of niet naar wens we komen er wel aan uit.
Gegevens:
Onze gegevens: MevrouwtjeKoekepauwtje, Koning Gustaaf Adolfstraat 16, 4926CE, Lage Zwaluwe, ons telefoon nr: 0614432605, info@mevrouwtjekoekepauwtje.nl
KVK 70053537 / BTW NL002118080B84

Prijzen:
Onze prijzen kunnen tussentijds wijzigen.

Wat doen wij met uw gegevens Privacy Policy.
Wij slaan uw gegevens uitsluitend op voor onze eigen administratie!
U heeft vertrouwen in ons. wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Welke gegevens verzamelen we als u onze website gebruikt? Door gebruik te maken van onze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. MevrouwtjeKoekepauwtje respecteert de privacy van de gebruikers van haar site. Wij zorgen er voor dat de persoonlijke informatie die u ons toevertrouwt vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen nooit uw gegevens verstrekken aan derden.
Wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief vragen we u om persoonsgegevens. Deze gegevens worden ook uitsluitend gebruikt voor onze nieuwsbrief.
Persoonsgegevens:
Wat doet mevrouwtjekoekepauwtje met uw persoonsgegevens?
Uw adres, telefoon en mail gegevens en uw aankoop gegevens.
Deze gegevens moeten wij wettelijk 7jaar bewaren voor inzage overheid. Maar deze gegevens vernietigen wij na 7jaar na uw laatste aankoop. Uw gegevens gebruiken wij om uw bestellingen te kunnen verwerken en te verzenden, denk hierbij aan track-trace gegevens, bij klachten, reserveringen en de afhandeling van de bestelling. Wij gebruiken uw gegevens voor het versturen van onze nieuwsbrief die u alleen zelf kan aanvinken of zelf kan wijzigen. Wij gebruiken uw gegevens voor onze eigen administratie. Onze administratie verwerken wij vanuit een beveiligde omgeving. Wij zullen nooit uw gegevens openbaar maken of enige vorm van verkoop.
Er is veel te doen om de persoonsgegevens, eerlijk is eerlijk je gegevens moet je overal invullen, doorgeven of kenbaar maken. Daarom willen we het zo veilig mogelijk houden. Wij doen niks zonder overleg met onze klant!
Kies je voor track en trace dan moeten wij uw gegevens verwerken bij post.nl hiermee gaat u akkoord zodra u kiest voor deze verzendmethode!
Kies u voor betalen via Klarna, hier zullen uw gegevens van IBAN veilig verwerkt worden in uw eigen bank omgeving.
Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding
Onze gegevens zijn opgeslagen in de beveiligde omgeving.
Ook wij maken gebruik van cookies, Wat is een cookie?
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.
Waar worden cookies voor gebruikt?
Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger.
Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.
Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser.
Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit.
Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?
Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:
Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.
Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.
Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.
Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.
Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te `liken`. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is.
Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is.
Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?
Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.
Onze gegevens: MevrouwtjeKoekepauwtje, Koning Gustaaf Adolfstraat 16, 4926CE, Lage Zwaluwe, ons telefoon nr: 0614432605, info@mevrouwtjekoekepauwtje.nl
KVK 70053537 / BTW NL002118080B84


Belangrijk/veiligheid:
Het gaat om baby’s en kleine kinderen en de verantwoordelijkheid ligt natuurlijk te allen tijde bij de ouders of verzorgers om die nauwlettend in de gaten te houden.
Mocht uw baby of kindje ermee gaan `spelen` en er is enige vorm van twijfel bij het gebruik van het product, hou het dan buiten het bereik van uw baby/kindje!
Laat uw kindje er niet mee spelen!!!! En berg de spulletjes op, uit de buurt van uw baby of kindje!! Onze speldjes zijn niet geschikt voor gebruik door kinderen jonger dan 3 jaar zonder toezicht.
Mevrouwtje-Koekepauwtje is in geen geval aansprakelijk voor schade of enige vorm van letsel ten gevolge van de gekochte producten.

Bedankt! Liefs Mira van MevrouwtjeKoekepauwtje(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2016 - 2021 MevrouwtjeKoekepauwtje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel